Технология Durable

Технология Durable

Във Finsa разработиха Durable технология, която ни позволява да предлагаме най-висок клас ламинирани подови настилки. Те са с максимални гаранции за издръжливост, които издържат изпитанието на времето.

Издръжливата технология съчетава предимствата на HDF плоча с ниско набъбване. Това е по-малко от 8% и получават висока стабилност на размерите, заедно с напълно херметична клик система и уплътнение на ръбовете, за да направи този ламиниран паркет напълно надеждно решение. Всичко това е възможно благодарение на повече от 40 години опит, като производители на MDF/HDF и почти 25 години производство на Finfloor. По този начин се постигат най-високи стандарти за качество през целия процес. Finsa са луксозни, издръжливи и устойчиви ламинирани перкети. Всичките решения за подови настилки са сертифицирани по екомаркировка, гарантиращи високи екологични стандарти през целия им жизнен цикъл. Те също така разполагат със сертификат CARB2, който регулира емисиите на формалдехид в композитни дървени продукти, като по този начин има положително въздействие върху човешкото здраве.

Технология Durable

Предимствата на технологията на подова настилка Finfloor с Durable:

Подходящ е за най-взискателните пространства, дори и за домашни кухни и бани, където има вода и влага. Ламинираният паркет на Finfloor е водоустойчив благодарение на технология Durable. Технологията позволява монтажът в помещенията да се извърши без преходни лайсни, което може да осигури усещане за непрекъснатост във всички помещения.

Ламинираните подови настилки са подходящи за интензивно използване. Използват се при търговски и силно натоварени офис и други помещения, тъй като притежават най-висок клас за устойчивост на абразия AC6 с ниво на употреба Class 33. Това са най-високите международни изисквания и стандарти на устойчивост при ламинираните паркети.

Можете да инсталирате до 12m x 12m (144m²) без необходимост от разширителни профили, дори при вратите. По този начин ще дадете на целия Ви проект визуална непрекъснатост. От Finfloor са толкова уверени в производителността, качеството и устойчивостта на техните издръжливи подови настилки, че даже предлагат доживотна гаранция за домашна употреба и 10-годишна гаранция за бани и кухни.

Изберете от нашите колекции ламиниран паркет Finsa с Durable технология в следните колекции:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button