Метал от керамика SANT’AGOSTINO

Това е истинското изследване на “материята”. Изследване, насочено към откриване на нови изразителни форми за архитектурен дизайн, способни да предадат интензивност и емоционална сила с помощта на метали. Ferro, може да се постави на подове и стени, като предлага жива интерпретация на блясъка и чувствеността на тези първокачествени материали.

Керамиката на Sant’Agostino, благодарение на иновативната система за печат “Digital Tecnology”, на която те посвещават години от изследванията си на тема “материя”, интерпретирана в най-дълбоката и най-естествена и примитивна същност.

С колекцията Super Natural, въведена през 2008 г. Ceramica Sant’Agostino е разработена чистотата и елегантността на дизайна, за есенцията от дървесина, и нейната форма. С Ecoline, въведена през 2009 г., тя изследва формалните и изразителни възможности на естествените камъни. Днес с Ferro, те подобряват елегантния дизайн с помощта на метали.

Керамика Sant’Agostino, винаги обмисляща въпроса за околната среда, се ангажира с крайния си потребител, като удостоверява колекцията FERRO със следните екологични етикети. Възможност, която компанията дава на крайния потребител да направи ясен и съзнателен избор за керамичния продукт.VetWorld

Сертификати на продукта: 
Етикет за околната среда 
Марка CE 
CECC 
КЕРАМИЧНИ ПЛОЧКИ НА ИТАЛИЯ етикет 
ANAB-ICEA * екологичен етикет 
ECOLABEL * екомаркировка 
UNI-CERTIQUALITY марка + сертификат CEN-KEYMARK 
* колекция по сертификация­

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button