Нашите съвети за създаване на мечтания интериор

Подът в дома ви е основата на Вашия интериорен дизайн. Ето защо в Дом и дизайн предлагаме многобройни цветове, стилове и покрития, за да ви гарантираме избор за всеки вкус и индивидуалност. Но с толкова много опции, как знаете, че правите правилния избор? Тези съвети и трикове ще ви помогнат да превърнете жилището си в дома на мечтите си.

6 цветови палитри за вашето настроение на настроението

Оттенъците на вашия интериор разкриват истинските ви цветове. Изберете вида и усещането, които искате да пренесете, и създайте уникален дизайн.

1. Жълто и бежово

Слънчево, забавление и оптимизъм. Направете тъмна стая слънчева. Създайте спокойна атмосфера с дъбови, букови или кленови колекции.

2. Червено и оранжево

Топлина / интимност и хармония. Представете си себе си в екзотично, топло място с дизайн на череша. Добавете колониални и плътни мебели за акцент.

3. Кафяво

Земя / комфорт и сигурност. Свържете се с природата, с кафявите тонове. Отличният фон за мебели от ярки и силни цветове.

4. Бяло и светло бежово

Светлина / чистота и безвремие. Съвременно усещане, пространство и светлина в стаята с лек клен или норвежки бор.

5. Сиво

Неутрален / шик и спокойствие. Сивата настилка е идеалното съчетание за модерни цветове и топли тонове. Допълнителен плюс: той ще даде на класическите ви мебели съвременен вид.

6. Черно

Лукс / стил и класа. Добавете усет към дома си и придайте на стаята си луксозен вид с черен под. Контраст с ярки цветове на стените и тавана и добавете няколко привлекателни декорации за максимален ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button