Hi-HDF най-добрата комбинация от дърво и технология

Intasa

Новата HDF основа на Intasa, разработена специално за нашите дървени подове, е резултат от повече от 40 години опит и изследвания, приложени към нашите продукти. Тази нова основа дава на нашите подове по-голяма стабилност и издръжливост, като запазва външния вид и свойствата на благородното дърво непокътнати.

HDF плочата позволява по-ефективно използване на енергията, тъй като позволява по-голяма топлопроводимост, устойчива е на влага, подобрява и улеснява съединяването и сглобяването на плочите по отношение на основите от шперплат, като също така омекотява поради високата си плътност, шум от стъпки.

Качеството на HDF основата се крие в нейния състав – 100% дърво – и в неговата обработка, със собствено произведени лепила, специално предназначени за този продукт. Както при слоя благородна дървесина, дървесината, използвана при производството на HDF, идва от гори, експлоатирани с критерии за устойчивост.

Новата HDF основа от Intasa, разработена специално за нашите дървени подове, е резултат от над 40 години опит и изследвания, приложени към нашите продукти. Тази нова основа дава на нашите подове по-голяма стабилност и издръжливост, запазвайки вида и свойствата на финото дърво.

HDF плочата позволява по-ефективно използване на енергията, тъй като позволява по-добра топлопроводимост, устойчива е на влага, подобрява и улеснява съединяването и сглобяването на плочите по отношение на основите на ПДЧ, а поради високата си плътност и заглушава звук от стъпки.VetWorld

Качеството на HDF основата се крие в нейния състав: 100% дърво и в обработката му с лепила собствено производство, които са специално предназначени за този продукт. Както при слоя от фина твърда дървесина, дървесината, използвана за производството на HDF основата, произхожда от гори, управлявани в съответствие с устойчивостта най-добрата комбинация между дърво и технология.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button