Gessi Equilibrio

gessi-smesiteli-4

Синтез на баланс между форма и функция, породен от шанса да се срещне по бреговете на Сардиния, където се сблъскаха виденията на двамата художници, което доведе до създаването на емблематичната линия на луксозния смесители Equilibrio от Gessi.

“Мълчаливият дъх на камъните ме научи да дишам”, казва Марсел Леско, художник-философ, който чрез своята наследствена практика на медитативното балансиране на камъни, в търсене на лична хармония, вдъхновява дизайна на смесителите.

художник-философ
Марсел Леск

Изкуството и естетиката на това изпълнение бяха заснети от дизайнера Джузепе Маурицио Скутела, превръщайки естествената скулптура в обзавеждане и функционален архетип.

Gessi вярва, че банята е най-интимното пространство в дома, където човек се намира в началото и в края на деня. Интерпретирайки фундаменталната си връзка с природата чрез собствения си опит в банята, Equilibrio се представя с идеята за творческа свобода, която позволява на крайните потребители да изследват собствената си хармония чрез свободно избиране на комбинации от облицовки и материали като камъни, дърво и метал за тялото на кранчето и дръжката.

Тази колекция е налична като смесители с един отвор и с три отвора / центрове, които могат да бъдат поставени директно върху умивалник или върху рафт, специално проектиран за монтирани инсталации с различна височина и размери.проектанти

За да обзаведете напълно банята си, Gessi препоръчва частната уелнес програма или колекцията Cono да отговарят най-добре на всички смесители на Equilibrio.

Предлага се изключително за специални поръчки в шоурум Дом&Дизайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button