Естествен трислоен паркет Intasa – бижуто, от което всяка стая има нужда

Испанска фабрика Intasa в последните години се е специализирала в изработката на най-качествения естествен трислоен паркет, който може да бъде открит на пазара. Фабриката на Иберийския полуостров регистрира огромни печалби с всяко изминало тримесечие и това се дължи на отличния технически процес, който служителите изпълняват.ашваганда

Как се изработват паркетите на Intasa? 

Многослойните паркети на Intasa се състоят от три слоя, които са взаимно пресовани под ъгъл от 90 градуса чрез високо топлинно налягане. Най-горният слой е от благородна дървесина. Това е самият декор, който виждаме. Останалите слоеве са под горния и също са 100% дърво. Там обаче се използват по-меки видове като ела, бор, смърч и High-HDF технология.
Във фабриката на Intasa вярват, че дървеният под не е прост строителен материал, а основен декоративен елемент. Богатият избор на цвят, вид дърво и неговото покритие определят личността на всяка стая. Испанската фирма стои зад думите си, че всяка една дъска е уникален и жив елемент и стъпвайки на пода в дома си, ще знаете, че той е различен и неповторим, а друг подобен на света не съществува.VetWorld

Качеството на материалите, с които се изработват паркетите на Intasa, са внедрени с отличен технически процес в една от най-модерните фабрики в света. Фирмата непрестанно инвестира в различни видове проучвания и обучения, за да се стига до подобрения и да се постигат резултати, които се изискват от продуктите им.

High-HDF база – бижуто в колекцията на Intasa

Новата High-HDF база на Intasa, разработена специално за дървени подове, е резултат от повече от 40 години опит и изследвания, приложени към продуктите. Тази нова основа дава на подовете по-голяма стабилност и издръжливост, запазвайки непокътнати външния вид и свойствата на благородното дърво.

High-HDF плоскостта дава възможност за по-ефективно използване на енергията, тъй като позволява по-голяма проводимост на топлината, устойчива е на влага, подобрява и улеснява съединяването и сглобяването на плоскостите по отношение на основите от шперплат. Също така и омекотява шумът от стъпките поради високата си плъсност.

Паркетите на Intasa също така могат да се похвалят със своята Click-система. Присъствието ѝ както по дължината на дъската, така и по ширината, позволява по-лесното сглобяване. Click-системата не позволява на паркета да се разделечава и да се образуват фуги и деформации.

Естествен паркет

Качеството на High-HDF основата се изразява в състава ѝ – 100% дърво, което се обработва с лепила, специално проектирани и изработени за естествения трислоен паркет. Благородната дървесина, използвана за производството, идва от гори, които са експлоатирани по специални критерии.

Какво ще откриете в каталозите на Intasa?

В каталога на Intasa ще откриете всички разновидности от цветове, които може да поставите на пода в новия си дом.

  • Светлите декори са отлични за придаване на свежест и усещане за простор. Те предлагат безвремие и предават спокойствие.
  • Средната палитра е Вашият сигурен „залог”, когато изпитвате съмнение. Той е достатъчно ярък и практичен.
  • Тъмните предложения от каталога се адаптират към голяма част от стиловете. Най-доброто от тези видове ще вземете, когато положите такъв паркет в по-широки пространства.crypto365

Dom & Design е официален вносител на Intasa за България и при нас ще ще откриете голяма част от продуктовата гама. Испанската фирма вече повече от 70 години е лидер на пазара и няма как да сгрешите при избора. Повече за развитието на Intasa може да прочетете в тази статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button