Почистване на ламинат и премахване на петна

Всички подови настилки на EGGER са лесни за почистване и поддържане.

Благодарение на уплътнената повърхност, всички подови настилки на EGGER отблъскват мръсотията и са хигиенични. Почиствайте подовите настилки с влажна кърпа или прахосмукачка, това обикновено е достатъчно.

Водоустойчивият ламиниран паркет Aqua + , може дори да бъде почистван с пара, поради което може да се използва в търговските обекти.vsichkitemi

Ето няколко съвета за това, как лесно да почиствате пода:

Когато се появи замърсяване, прахосмукачката ще помогне. Препоръчително е редовно да избърсвате настилката с влажна кърпа, като се уверите, че я избърсвате по посока на подовите настилки.

Как да почистите ламинат и лесно да се отървете от упорити петна.vsichkibiznesi

Обикновено не е необходимо да се купува скъпо почистващо средство за подови настилки. В случай на упорити петна като кафе, чай, безалкохолни напитки, петна от плодове или мляко, хладка вода често е напълно достатъчна и ако е необходимо, може да се използва стандартно почистващо средство. Цветните петна, червилата, мастилото, катраните и т.н. могат лесно да бъдат отстранени с абсорбираща кърпа и стандартен универсален препарат за почистване на петна. Обърнете внимание обаче, че тези почистващи препарати са подходящи и за вашите подови настилки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button