Dom&Design на Архитектурно-строителната седмица 2023

Dom&Design на Архитектурно-строителната седмица 2023

На 29.03 – 01.04.2023г. се проведе дълго чаканото събитие „Архитектурно-строителна седмица“ в Интер Експо Център. Дом&Дизайн имаше удоволствието да бъде част от всичко това, като нашият щанд предложи изключително разнообразие за хората, които се поинтересуваха от ламинирани паркети и естествени трислойни паркети.

Нашият бранд представи доказани решения в областта на подовите настилки. Доказахме, че сме посветени да откриваме нови хоризонти за специални и различни материали, които да покрият критерии и да ви дадат най-добрите иновативни решения за жилищни и обществени интериори и екстериори.

Официални представители сме за България на водещи испански производители с гарантирано качество за ламиниран и естествен паркет, SPS настилки, килими, мокети, декинг, стенни облицовки и мебели за екстериора.

Показахме на хората с кои марки работим и защо!

Снимки от нашия щанд

Тенденциите, които наложихме

Насърчаваме дизайна за по-добра среда на живот. Компанията ни работи с едни от най-креативните и доказали се имена в интериорния дизайн и архитектура.

На щанда ни, нашите специалисти ви запознаха с иновативните продукти и поддържащи услуги с високи стандарти за качество във всяко едно отношение.

Също така се надяваме, че професионалната консултация от интериорни дизайнери, ви е помогнала да намерите идеи и решения на вашият мечтан проект!

Акцентите на които се спряхме

Естествен трислоен паркет

В днешно време очакванията на купувачите са високи. Изискват се качествени продукти, а грижата за природата се превръща в основно очакване. Изискват се продукти, които не само са издръжливи и устойчиви, но и изглеждат привлекателно и създават уютна атмосфера.
Дървеният под не е просто строителен материал, той е и основен декоративен елемент. Изборът на цвят, вид дърво или неговото покритие определя характера на интериора. Всяка дъска е уникален и жив елемент, който носи своя естествена красота. Можем да стъпим по пода в дома си, знаейки, че той е различен и уникален, че няма друг като него в целия свят.
Качеството на материала е резултат от отличен технически процес в едни от най-модерните заводи в Европа – Испания INTASA GALPARQUET – Паркетите са изцяло произведени в Испания, с дърво от устойчиви гори.
НАЙ-ДОБРАТА КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ДЪРВО И ТЕХНОЛОГИЯ

Ламиниран паркет

Подови настилки с максимални гаранции за издръжливост, които издържат изпитанието на времето, като същевременно винаги запазват всички предимства на дървото. Всички подове Finfloor са сертифицирани по екомаркировка , гарантиращи високи екологични стандарти през целия им жизнен цикъл. Те също така притежават сертификат CARB2 , който регулира емисиите на формалдехид в композитни дървени продукти, като по този начин има положително въздействие върху човешкото здраве

ПРЕДИМСТВА:

  • Те са подходящо решение за монтаж в много взискателни пространства като кухни и домашни бани.
  • Инсталации до 12m x 12m  (144 m2) без необходимост от разширителни профили дори при вратите, което ще даде на целият ви проект визуална непрекъснатост.
  • Те имат ниво на употреба Class 33 и отговарят на най-високите пазарни изисквания за устойчивост на абразия AC6.
  • Доживотна гаранция за домашна употреба и 10 години гаранция за бани и кухни.

Подова настилка с Durable технология за дом без ограничения от Finfloor – Испания!

Като за край, може да кажем

Благодарим ви за цялостното преживяване. Вярваме, че събитието донесе много позитивни моменти, както на нас, така и на вас.

Ще се видим следващата година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button