Bisazza Wood Колекция

Наскоро представени в България, Bisazza Wood Колекция, която може да бъде описана като модерна за 2019г. Този ефектен дъбов паркет се предлага в пет размера, десет съвременни цвята и колекция от шикозни дизайнерски модели.

Подобрена с лазерното гравиране, колекцията Bisazza Wood включва някои красиви детайли, които го издигат далеч над стандартния паркет.

Плочките се предлагат в квадратни и шестоъгълни формати и се състоят от 4мм горен слой от дъб, разтопен до 11 мм основен слой от бреза. Подовата настилка е предварително завършена, с висока устойчивост на UV, и благодарение на строгите производствени стандарти, е преминала най-взискателните тестове за разграничаване.

Размерът, формата и дебелината на колекцията WOOD съчетават идеално Bisazza Cementiles, като разкриват всякакви творчески възможности чрез комбиниране на двете.
Гамата стартира с колекция от емоционално наречени съвременни цветове, включително захар, череша, деним, мента и много други. Освен това има широк спектър от модели, благодарение на приноса на водещи международни дизайнери като Studio Job и Kiki Van Eijk.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button