2021 Тенденции в подовите настилки

Подова настилка за хол и тенденциите през 2021 година.

Смятате ли да замените или инсталирате нови подове през новата година? Докато някои опции за подови настилки, като твърда дървесина, никога няма да излязат от стил, има нови иновации, които правят изграждането на подовете още по-лесно.

Някои от тенденциите от 2021 г., които може да ви се сторят познати, други, които може да ви впечатлят. Вижте нашия списък с популярни тенденции за настилки за новата година и обмислете как можете да ги използвате в дома си.

подова настилка за хол

Тенденции на настилката
Ако ремонтирате кухня или баня, вероятно обмисляте смяна на подови настилки. Важно е да се помисли за опции, които не само ще изглеждат чудесно, но могат да използват и настоящите тенденции. Ето какви тенденции можете да очаквате през 2021 г.

подова настилка за хол
Реалистична илюстрация 3d визуализация на хол

Регенерирана дървесина
Като екологосъобразен вариант, рециклираната дървесина е тенденция за най-добрите настилки през 2021 г. и вероятно много години напред. Не само, че е красива и уникална, но и собствениците на жилища имат спокойствие, знаейки, че са свършили своята част от рециклирането на това, което иначе би могло да се окаже като отпадъци.

подова настилка за хол

Rapid-Lock винил
Лесен монтаж, много собственици се обръщат към бързо заключване винил настилка по време на прекроявам. Този стил имитира популярни дъсчени дъски без цената или поддръжката. Винилът Rapid-lock е идеален за бани и кухни, където иначе може да не можете да използвате дърво.crypto365

тенденции 2021

Шестоъгълна керамична плочка
Геометричните фигури са за 2021 година. От хвърлените възглавници до декорите на стените, шестоъгълните форми са в центъра на тази година. Шестоъгълна керамична плочка, специално в черно и бяло, вероятно ще можете да забележите в много бани, тъй като тя може да бъде идеалният детайл за изявление. Добрата новина за собствениците на жилища е, че подови настилки от керамични плочки може да бъде и достъпен вариант.VetWorld

тенденции 2021
3D визуализацията на хола, кухнята и трапезарията и стълбището са комбинирани в една част от хижата. Интериорът е декориран с дърво и естествени материали.

Дървени подове
Дървените подове са вечни, но различните стилове могат да излязат от популярност. Пепелта със сив цвят се превърна в популярен избор за твърда дървесина.ашваганда

Естествен трислоен паркет Intasa – бижуто, от което всяка стая има нужда

Facebook: Шоурум Дом и дизайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button