Intasa Group – Доказано качество със 70-годишна история

Intasa Group е испанска фирма, специализирала се в производството на подови настилки. В техния богат каталог може да откриете безкрайно разнообразие от трислойни паркети, ламинат, меламинови покрития и фурнири.

НАЧАЛОТО

Още от създаването през 1947 година, Intasa Group следва една и съща философия – да създава разнообразие от висококачествени продукти и в същото време да предпазва природата. Днес, повече от 70 години по-късно, този начин на развитие се оказа верният при това с мисъл за околната среда и предпазването на горите. Защото именно те са най-важни както за съществуването на живота на Земята, така и за развитието на Intasa Group.  

КАЧЕСТВО, СКОРОСТ, ПРИСПОСОБИМОСТ

Испанската компания контролира изцяло производствения процес чрез свои собствени специализирани компании. Точно това е начинът на управление, който позволява адаптацията както към пазарните промени през годините, така и към изискванията на клиента.

По този начин производственият процес на нашите различни видове подови настилки и панели ни отличава от всички останали. Всеки един от нашите продукти е произведен във фабриката на Intasa Group в Испания.

ИНОВАЦИЯ – НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ, НАШЕТО ВЯРВАНЕ

Компанията използва уникална производствена система, която е еднакво напреднала от технологична гледна точка и в същото време е авангардна. Индустриалните процеси се извършват с най-съвременните машини на пазара. Производственият процес, който Intasa Group притежава, позволява на компанията да отговаря на търсенето на клиенти от всякакъв калибър.

С технологията, която притежават и интензивния им процес на работа, Intasa Group успява да създава уникални и различни продукти, които предоставят решения за нуждите на всички клиенти. interkeramos.com

ИЗНОС – УСТОЙЧИВОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ

Добре свършената работа няма граници. За това износът на продукти е част от тайната на успеха на Intasa Group.

Всяка година индустриалните процеси се одитират от AENOR (пр. от исп. – Испанската асоциация за стандартизация и сертификация). Те предоставят на фирмата сертификат ISO 9001 за системи за управление на качеството, ISO 14001 за управление на околната среда. Също така Intasa Group притежава сертификат от Европейската федерация на паркетната индустрия, който доказва, че продуктите са произведени от масивна дървесина – поредното доказателство за високо качество.

УСТОЙЧИВОСТ – ОСВЕДОМЕНОСТ, УВАЖЕНИЕ, ЗАЩИТА

Част от културата на фирмата през всички тези години е свързана с това да се научи важността на горите за нашата планета. Това може да се види в продуктите на Intasa Group чрез огромния брой сертификати връчени им през годините.

Именно сертификатите от PEFC (Програма за одобряване на

сертифицирането на горите) гарантират, че продуктите, които клиентите на Intasa Group купуват са от правилно менажирани горски масиви.

ЦЕЛ И ФИЛОСОФИЯ

Бизнес група Intasa е част от GADISA, която е една от най-големите компании в Испания. Тя се развива в множество сектори – енергетика, хотелиерство, доставки и разпределение на храни, достави и разпределение на дървесина и много други. С повече от 7 000 служители и над 1,2 милиарда евро оборот през 2019 година, Intasa Group с помощта на GADISA, напредва още повече в испанския и световен пазар, като постоянно се търсят нови пазари, споделяйки уникална философия.crypto365

Дом & Дизайн е официален представител на Intasa Group за България, като огромното разнообразие от ламиниран паркет и естествен трислоен паркет може да откриете в нашия сайт.дигитална агенция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button