АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 29.03-01.04.2023

… Да се заредим с вдъхновение, докоснати от иновативните интериорни и екстериори решения на Испания…

Архитектурно строителна седмица

Заповядайте на нашия щанд на Архитектурно строителна седмица в Интер Експо Център и намерете отговори на предизвикателството в избора си за вашите проекти.

Дом & Дизайн представя доказани решения в областта на подовите настилки. Посветени сме да откриваме за вас нови хоризонти за специални и различни материали, които да покрият критерии и да ви дадат най-добрите иновативни решения за жилищни и обществени интериори и екстериори.

Ние сме официален представител за България на водещи испански производители с гарантирано качество за ламиниран и естествен паркет, SPS настилки, килими, мокети, декинг, стенни облицовки и мебели за екстериора.

Наши партньори са

Поискай си безплатен еднодневен билет за изложението и посетете нашия щанд за последни иновации в ефективността на подовите настилки.

  Начало

  Тенденции

  Ние насърчаваме дизайна за по-добра среда на живот. Компанията ни работи с едни от най-креативните и доказали се имена в интериорния дизайн и архитектура.

  На щанда ни ще можете да се насладите на професионално обслужване от нашите специалисти които ще ви запознаят с предлаганите от нас иновативни продукти, монтажи и поддържащи услуги с високи стандарти за качество във всяко едно отношение!

  Също така да ще получите професионална консултация от интериорни дизайнери, който ще ви помогнат да намерите идея и решения на вашият мечтан проект!

  Компанията ни развива и продажби на едро в дистрибуцията. Поддържаме в наличност големи количества от продуктите ни на склад, което ни отличава с качество, бързина и гъвкавост.

  Начало

  Акценти

  Естествен трислоен паркет

  В днешно време очакванията на купувачите са високи. Изискват се качествени продукти, а грижата за природата се превръща в основно очакване. Изискват се продукти, които не само са издръжливи и устойчиви, но и изглеждат привлекателно и създават уютна атмосфера.
  Дървеният под не е просто строителен материал, той е и основен декоративен елемент. Изборът на цвят, вид дърво или неговото покритие определя характера на интериора. Всяка дъска е уникален и жив елемент, който носи своя естествена красота. Можем да стъпим по пода в дома си, знаейки, че той е различен и уникален, че няма друг като него в целия свят.
  Качеството на материала е резултат от отличен технически процес в едни от най-модерните заводи в Европа – Испания INTASA GALPARQUET – Паркетите са изцяло произведени в Испания, с дърво от устойчиви гори.
  НАЙ-ДОБРАТА КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ДЪРВО И ТЕХНОЛОГИЯ

  Ламиниран паркет

  Подови настилки с максимални гаранции за издръжливост, които издържат изпитанието на времето, като същевременно винаги запазват всички предимства на дървото. Всички подове Finfloor са сертифицирани по екомаркировка , гарантиращи високи екологични стандарти през целия им жизнен цикъл. Те също така притежават сертификат CARB2 , който регулира емисиите на формалдехид в композитни дървени продукти, като по този начин има положително въздействие върху човешкото здраве

  ПРЕДИМСТВА:

  • Те са подходящо решение за монтаж в много взискателни пространства като кухни и домашни бани.
  • Инсталации до 12m x 12m  (144 m2) без необходимост от разширителни профили дори при вратите, което ще даде на целият ви проект визуална непрекъснатост.
  • Те имат ниво на употреба Class 33 и отговарят на най-високите пазарни изисквания за устойчивост на абразия AC6.
  • Доживотна гаранция за домашна употреба и 10 години гаранция за бани и кухни.

  Подова настилка с Durable технология за дом без ограничения от Finfloor – Испания!

  ВСИЧКО В ЕДИН КАТАЛОГ С ДОМ & ДИЗАЙН – ИНСТРУМЕНТ ЗА ДИЗАЙН…

  Начало
  Call Now Button