Гранитогрес – най-добрите в синтерирани, неглазирани порцеланови плочки. Гранитогрес е подходящ както за под, така и за стена, и е много подходящ на обществени места с много трафик. Но добрата издръжливост и страхотният дизайн също ги правят подходящи за използване в домове. Гранитогресът може да се използва както в сухи, така и в мокри помещения, и се предлага в няколко издания, както естествени, така и с шарки повърхности. Големият избор от цветове, размери, повърхности и декорациите отварят широка гама от решения, комбинации и употреби.

Гранитогресът се побира за всички видове дизайн, от напълно модерен и оригинален за възстановяване на почтени сгради. Превъзходно техническо функции, лесен монтаж и удобна поддръжка прави гранитогрес идеалният избор за всяко приложение. Калиброван гранитогрес Tactile е отделен език, отпечатан на ситно порцеланови плочки и дава на хората с увредено зрение повишена свобода и сигурност. Модулите в пода са разделени на прости, информативни кодове който предоставя указания и предупреждения през цялото време четири различни канала: – контакт с ходилото на крака, – докосване с бяла пръчка, – изслушване, цветен контраст или по-конкретно: контраст на яркост (за с увредено зрение). Системата е проектирана да осигурява повишена мобилност чрез правене възможно е хората с увредено зрение да разпознават определени места и източници на опасност.

Това е изискване по чл 1 от Италиански декрет (D.P.R.) № 503 от 24 юли 1996 г. Този указ предоставя по-подробна спецификация на какво беше в проектозакона за хората с увреждания от 5 февруари 1992 г. № 104 за премахване на сградата бариери. Гранитогрес София допълва “естествените помощни средства” хората с увредено зрение се движат (стени, бордюри, жив плет, цветни лехи, ехо и др.), и улеснява хора с увредено зрение да се ориентират и да се движат без допълнителна помощ. Серията Pietre Native е вдъхновена от уникален и красив естествен камък, и има реалистични повърхности, шарки и цветове. Тази поредица е комбинация от природа и култура, и е вкусно решение, което отговаря на всички изисквания за дълготрайност, качествена и лесна поддръжка.

Открийте още прекрасни начини да обзаведете своя дом чрез нашите партньори. Винаги можем да помогнем за евентуален контакт с фирма, която поставя естествен трислоен паркет. При нужда от пелети или лечение на кариес сме насреща. 

Плочките са изработени от порцелан използвайки модерна производствена технология с фокус върху естетиката и иновациите и е перфектна комбинация с високо качество и красив дизайн. Серията Pietre Native е това идеално решение за под и стена, както на закрито, така и на открито. Тези големи плочки са подходящи за всички приложения, независимо дали са ново строителство, ремонт, жилищни или търговски сгради.